Серед закладів культури найдоступнішими залишаються бібліотеки. Сьогодні їхні фондові зібрання не тільки гордість та багатство нашого народу, бібліотеки - це культурно-освітні центри.

Здесь мысли, чувства, мудрость, тайны века…

Приходите БИБЛИОТЕКА ждет Вас!

Центральна бібліотека імені І.Я.Франка

/Files/images/meropriyatiya/Экскурсия2.jpg

Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд Центральної бібліотеки Новобаварського району (понад 75 000 примірників). Дозвілля – це масові заходи, присвячені відомим людям та знаменним датам.

/Files/images/meropriyatiya/Экспедиция.jpg

Враховуючи попит та популярність краєзнавства серед населення особлива увага приділяється дослідженням історії Новобаварського (Жовтневого) району. Це щорічні дайджести та календарі знаменних дат, збірки статей, довідник видатних постатей, довідки з історії вулиць, досьє на архітектурні пам’ятники. Щочетверга о 15-00 в читальному залі проходять краєзнавчі читання.

В читальном зале работает бесплатный Интернет-зал. К Вашим услугам: доступ в Интернет, к социальным сетям, скайп, сканер.

Завітайте до нас!

Наша адреса: пров. Рубанівський №2 (Свердлова), читальний зал. Довідки за телефоном: 712-46-33, вул. Полтавський Шлях № 57/59 (абонемент). Довідки за телефоном: 712-09-05.

Центральна дитяча бібліотека імені О.Матросова

/Files/images/tsdb/Лето2.JPG
Якщо Вашій дитині необхідно написати повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд Центральної дитячої бібліотеки (понад 40000 примірників).

/Files/images/tsdb/Масленица2.JPG Масові заходи, клуб за інтересами "Читайка", ляльковий театр допоможуть організувати вільний час Ваших дітей.




В читальном зале работает бесплатный Интернет-зал. К Вашим услугам: доступ в Интернет, к социальным сетям, скайп, сканер.

Завітайте до нас!

Наша адреса: вул. Маршала Конєва, 13. Довідки за телефоном: 712-20-79.

Бібліотека-філія №1 імені М.О.Некрасова

Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд бібліотеки-філії №1 імені М.О.Некрасова (понад 60 000 примірників).

/Files/images/filial_1/90 лет 1.JPG Найстаріша масова бібліотека міста - перша безкоштовна народна читальня, заснована у 1891 році Харківськім товариством розповсюдження в народі грамотності, на чолі якого стояли такі видатні постаті як Х.Д. Алчевська, М.М. Бекетов, О.О. Потебня, В.Я. Данилевський, почесним членом товариства був Л.М.Толстой.

/Files/images/filial_1/1-5.JPG Перша бібліотека для народу поклала початок відкриття масових бібліотек в інших містах. Читальня була розташована на Москалівці, за адресою Васильївський в'їзд, 10, та утримувалась переважно на громадські кошти та пожертви від приватних осіб. Ім’я М.О.Некрасова бібліотека носить з 1904 року.

/Files/images/filial_1/DSC00960.JPG Сьогодні – це бібліотека сімейного читання на базі якої працює клуб любителів історії «Ерудит». Також в бібліотеці проходять тематичні, музичні, літературні вечори та святкові ранки для дорослих та юних читачів бібліотеки.

В читальном зале работает бесплатный Интернет-зал. К Вашим услугам: доступ в Интернет, к социальным сетям, скайп, сканер.

Завітайте до нас!

Наша адреса: вул.Володимирська №35. Довідки за телефоном: 733-20-09.

Бібліотека-філія для дітей імені А. Барто

/Files/images/filial_7/Книга2.JPG
Якщо Вашій дитині необхідно написати повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд бібліотеки-філії №7 (понад 18000 примірників). Бібліотека заснована у 1938 році. Зі дня її заснування у бібліотеці існує атмосфера співробітництва, яка спрямована на розкриття творчих здібностей дітей.

/Files/images/filial_7/В країні1.jpg Вже багато років працює на базі бібліотеки клуб «Чомучка». Вихованці дитячого садочку, учні загальноосвітніх шкіл та Дитячої школи мистецтв №2 імені П.І. Чайковського – постійні відвідувачі бібліотеки. Конкурси, вікторини, ляльковий театр, а також пісні та танці талановитих дітей – яскрава візитка масових заходів бібліотеки.

Завітайте до нас!

Наша адреса: вул. Ак. Богомольця, 1. Довідки за телефоном: 784-03-43.

Бібліотека-філія №19 імені П.А.Грабовського

/Files/images/filial_19/Они прикрыли2.JPG
Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд (понад 30000 примірників). Бібліотеку засновано у 1951 році як масову бібліотеку для дорослих.

/Files/images/filial_19/19-10.jpg Сьогодні це бібліотека сімейного читання в якій працює клуб «Юність». З метою зв’язку поколінь, передачі молоді досвіду, духовних цінностей, мудрості життя старшого покоління, бібліотека тісно співпрацює з первиною організацією ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці, волонтерами ЗОШ № 127 імені Маршала Жукова. Стало традицією проводити зустрічі ветеранів з молоддю та юнацтвом. На пріоритетній основі проводиться робота з читачами похилого віку та інвалідами. Масові заходи, книжкові виставки, куточок ветеранів Новобаварського району сприяють вихованню патріотизму, любові до Батьківщини.

Завітайте до нас!

Наша адреса: вул. Семінарська №92 (Володарського). Довідки за телефоном: 370-28-93.

Бібліотека-філія №20 імені М.Кисляк

/Files/images/filial_20/20-3.JPG
Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд бібліотеки-філії №20 (понад 16000 примірників).

/Files/images/filial_20/Свято Св. Миколая2.jpg На базі філії №20 створено бібліотеку сімейного читання в якій працює етнографічно-народознавчий клуб «Барвінок». Розуміючи важливість знання свого коріння в бібліотеці проходять заходи по вивченню історії, фольклору, мистецької спадщини найстарішого мікрорайону Новобаварського району – Лідного, працівники бібліотеки збирають експонати для створення кімнати - музею історії Лідного. Багато заходів присвячено видатним особистостям Лідного, серед яких герої Радянського Союзу.

Завітайте до нас!

Наша адреса: вул. П. Набойченка, 66.

Бібліотека-філія №23 імені М.Ю. Лермонтова

/Files/images/filial_23/В стране 3.jpg
Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд бібліотеки-філії №23 (понад 45000 примірників). Бібліотеку засновано у 1953 році як масову бібліотеку для дорослих.

/Files/images/filial_23/Бринить дзвіночком2.jpg Сьогодні – це бібліотека сімейного читання з двома абонементами: для дорослих і дітей.

У бібліотеці організований клуб «Літературна вітальня», де щомісячно проходять зустрічі з поетами і письменниками.

/Files/images/filial_23/В новогодний лес2.jpg Також бібліотека проводить тематичні і музичні вечори для учнів старших класів, і ранки, за участю лялькового театру, для учнів молодших класів.


Завітайте до нас!

Наша адреса: вул. Н.Дудинської №6 (Наріманова). Довідки за телефоном: 370-30-71.

Бібліотека-філія №30 імені О. Герцена

/Files/images/filial_30/30-6.JPG
Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд бібліотеки-філії №30 (понад 25000 примірників). Бібліотеку засновано у 1955 році як бібліотеку для дорослих.

/Files/images/filial_30/Ввійдемо в світ музики1.JPG Сьогодні - це бібліотека сімейного читання. На базі бібліотеки працює музичний салон "Гармонія". Працівники бібліотеки розповідають читачам про відомих композиторів, музикантів та співаків.

Завітайте до нас!

Наша адреса: вул. Кібальчіча, 37. Довідки за телефоном 777-98-20.

Бібліотека-філія №36 імені М. Добролюбова

/Files/images/filial_36/IMG_1612.jpg
Якщо Вам необхідно написати курсову, реферат, повідомлення, твір або знайти книгу до душі - до Ваших послуг універсальний книжковий фонд бібліотеки-філії №36 (понад 30000 примірників). Бібліотеку засновано у 1960 році як бібліотеку для дорослих. Сьогодні – це бібліотека сімейного читання .

/Files/images/filial_36/Іду з дитинства2.jpg На базі бібліотеки працює клуб естетичної направленості. Розповіді про композиторів, художників, письменників – це направленість клубу «Муза».


Завітайте до нас!

Наша адреса: проспект Ново-Баварський №95 (Ілліча). Довідки за телефоном: 376-00-12.



Кол-во просмотров: 1025

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.