ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

/Files/images/tsdb/равлик.jpg





Дякуємо Петру Дудику, засновнику і видавцю журналу "Равлик" та автору серії історій про Равлика Павлика, за нові журнали для читачів Центральної дитячої бібліотеки ЦБС Новобаварського району м. Харкова.

У новому випуску журналу на дітей чекають яскраві та веселі ілюстрації, цікаві ігри, завдання і багато малювання.







/Files/images/tsdb/газета сам.jpg

Ігрова газета-журнал для саморозвитку дітей "Я сам / Я сама" започаткована в 1997 р.

РУБРИКИ: "Говоримо українською", "Абетка безпеки", "В гостях у Нотки", "Дорослі для дітей – Дітям про дорослих", "Ігровий калейдоскоп", "Для кмітливих та допитливих", "Під небом України", "Зерна доброти", "Зроби сам(а)", "Весела перерва", "Це діти твої, Україно!", "Олівцеві забавки" тощо.
Головний редактор - видавець журналу "Я сам / Я сама", член Гільдії головних редакторів ЗМІ України, педагог, філолог, член Національної спілки журналістів України, лауреат премії "Золота медаль незалежність", володар ордена Святої великомучениці Варвари за заслуги з відродження духовності та служіння Україні, Тетяна Григорівна Кондратенко подарувала нашій бібліотеці дуже багато чудових випусків журналу "Я сам / Я сама", серед яких і найперший випуск редакції.
Дуже дякуємо! Нам надзвичайно приємно отримати не тільки такі цікаві журнали, а і особисті побажання від Тетяни Григорівни! Навзаєм бажаємо Вам миру, здоров'я, щастя і успіхів у Вашій важливій роботі! Сподіваємося на подальшу співпрацю і особисту зустріч!


/Files/images/tsdb/журнали.jpg

Центральна дитяча бібліотека ЦБС Новобаварського району отримала в подарунок від редакції газету "Юний натураліст" та журнал "Паросток". Дякуємо!

Світ, в якому ми живемо, прекрасний! Саме таке відчуття виникає під час перегляду єдиного в Україні еколого-натуралістичного та науково-художнього журналу “Паросток” для дітей і підлітків. Започаткований Українським державним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти України два роки тому.
Запрошуємо до бібліотеки за цікавими газетами та журналами!
Кiлькiсть переглядiв: 736

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Календар

Попередня Листопад 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30